Etiket Sonuçları: SEMİNER

LGS SINAV SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ SEMİNER

Okumuz öğrencilerine yönelik olarak akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve LGS sınav sistemleri konulu seminer Doç. Dr. Abdüllatif Şener Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Duran ERGİN tarafından verildi. Seminer okulumuz öğrencileri tarafından büyük ilgi ve dikkatle takip edildi. Öğrencilerimiz seminer le ilgili akıllarında kalan soruları Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Duran ERGİN’e sordular. Öğrenci soruları rehber öğretmen tarafında cevaplandırıldı.

Doç. Dr. Abdüllatif Şener Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Duran ERGİN’e öğrencilerimize verdiği bu güzel seminerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

BAĞIMLILIK EĞİTİMİ SEMİNERİ

15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Büşra YILDIRIM tarafın okulumuz velilerine yönelik olarak “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” ile ilgili bilgilendirici seminer çalışması verildi.

Seminerde çocuk ve gençlerimizi bağımlılıklara karşı korumak, fiziksel ve ruhsal açıdan iyi olmalarını sağlamak ve zararlı alışkanlıklara karşı farkındalıklarını arttırmak vb. konularda bilgiler verildi. Bağımlılıkla mücadele çalışmalarında önleyici-gelişimsel, iyileştirici ve destek hizmetler kapsamında velilerimiz bilgilendirildi.

Çocuk ve gençlerimizi/geleceğimizi tehdit eden uyuşturucu kullanımı sorununu önleyici çalışmalar yapmak, çocuk ve gençlere uyuşturucu maddelerin zararlı etkileri ve bağımlılık konusunda yaşlarına uygun doğru bilgilendirmeler yapmak, veli ve öğretmenlerimizi sürece dahil etmek amacıyla yapılabilecek çalışmalar anlatıldı.

15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Büşra YILDIRIM velilerimize verdiği bilgilendirici seminerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

PROTOKOL VE RESMİ YAZIŞMA KURALLARI SEMİNERİ

Okulumuz Müdürü İsmail ARSLAN tarafından okulumuz öğretmenleri ve idari personellerine okulumuz destek eğitim odasında "Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları" konulu seminer verildi. Seminer sunum, soru-cevap, anlatım şeklinde gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz tereddüt ettikleri sorularını okul müdürümüz İsmail ARSLAN' a sorarak sorularına cevap aldılar. Öğretmenler yapılan çalışmanın çok faydalı olduğunu ifade ettiler.

Okul Müdürümüz İsmail ARSLAN'a bu bilgilendirici ve güzel sunumunda dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

SEMİNER

Okulumuz Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu müdürü İsmail ARSLAN başkanlığında tüm öğretmenlerimiz toplandılar. Yapılan toplantıda E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimi okullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelenmesi ile ilgili seminer verildi. Seminerde ilgili siteler incelendi. Bu sitelerin aktif olarak kullanılması, gerekli dokümanların incelenmesi, yapılması gereken iş ve işlemler ile ilgili gerekli bilgiler verildi.

Okulumuz öğretmenlerine verdiği seminerden dolayı okulumuz müdürü İsmail ARSLAN' a teşekkürlerimizi sunarız.