SEMİNER

Okulumuz Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu müdürü İsmail ARSLAN başkanlığında tüm öğretmenlerimiz toplandılar. Yapılan toplantıda E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimi okullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelenmesi ile ilgili seminer verildi. Seminerde ilgili siteler incelendi. Bu sitelerin aktif olarak kullanılması, gerekli dokümanların incelenmesi, yapılması gereken iş ve işlemler ile ilgili gerekli bilgiler verildi.

Okulumuz öğretmenlerine verdiği seminerden dolayı okulumuz müdürü İsmail ARSLAN' a teşekkürlerimizi sunarız.

KARDEŞLERİMLE PAYLAŞIYORUM

Okulumuz Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri sosyal-kültürel etkinlikler ve toplum hizmeti çalışmaları kapsamında depremde zarar görmüş depremzedelerin yaralarına bir nebze olsun merhem olmak maksadıyla " Kardeşlerimle Paylaşıyorum " kampanyası başlattılar.

Kampanyada okulumuz öğrencileri, kendilerine ait eşyaları satarak para kazandılar. Kazanılan paralar ile depremzede kardeşlerine yardım yaptılar. Kampanyada emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Okulumuz Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu koridorlarına ve oyun atölyelerine öğrencilerin ulaşabileceği şekilde mangala, satranç takımları, dokuz taş, üç taş vb oyun takımları yerleştirildi.

Oyun odası atölyesi oldukça ilgi topladı. Okul öğretmenleri ve öğrenciler oyun koridorlarından oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Öğrencileri boş vakitlerini eğlendirici ve zekâlarını geliştirici oyunlarla geçirmeleri sağlandı.

Eyl

DKAB öğretmenimiz Recep BOZBIYIK öğrencilerimizi namaza yönlendirmek adına güzel bir çalışma başlattı. Bu kapsamda öğrencilerimize aylık namaz ağacı çizelgesi dağıttı. Öğrencilerimiz ay boyunca kıldığı namazları ağaç üzerinden yeşile boyuyor. Kazaya kalan ağaçları ise turuncu renge boyuyor. Ayrıca ağaç üzerinde "Günlük Yapılan İyilik" bölümü de yer alıyor.